میکروسمنت چیست؟ مزایا، کاربرد و قیمت
- مقدمه
- میکروسمنت چیست
- انواع میکروسمنت
- مزایا و ویژگیهای میکروسمنت
- قیمت میکروسمنت
- تفاوت میکروسمنت و پتینه
- کاربردهای میکروسمنت
مقدمه
در طول زندگی خود کلماتی مانند پتینه و میکروسمنت را به فراوانی میشنوید. این کلمات به ویژه در مواجه با خانهها، ویلاها، کافی شاپها و … بیشتر شنیده میشود. زیرا امروزه یکی از پر طرفدار ترین روشها برای ایجاد فضاهای جذاب و شیک، پتینه و میکروسمنت به حساب میآید.
موضوع امروز برای بررسی به یکی از اصطلاحات رایج دکوراسیون داخلی و دیزاین، میکروسمنت است. در ابتدا به چیستی میکروسمنت میپردازیم و سپس سایر جنبههای آن را بررسی میکنیم.
میکروسمنت چیست
از ترکیب مواد پایهای بتن به همراه الیاف پلیمری یک پوشش با غلظتهای مختلف به وجود میآید که در طراحی دکوراسیون، ساخت اکسسوری و …. کاربرد دارد. از غلظتهای مختلف میکروسمنت برای کارهای مختلفی استفاده میشود. درصدهای مختلف ترکیب این مواد اولیه در نهایت میکروسمنت با بافتهای متفاوت و ویژگیهای گوناگون برای ما ایجاد میکند که با توجه به فالیت ما از آن استفاده میکنیم.
معرفی انواع میکروسمنت
همانطور که اشاره کردیم با توجه به اینکه میکروسمنت را برای کجا بخواهیم، درصد ترکیب مواد اولیه فرق میکند. در نتیجه ویژگیهای گوناگونی نیز خواهد داشت. در این بخش به معرفی انواع میکروسمنت بر اساس کاربرد آن میپردازیم و به صورت مختصر ویژگیهای آن را بیان میکنیم.
- میکروسمت برای نما
- میکروسمنت برای کف
- میکروسمنت برای استخر
- میکروسمنت برای دیوار داخل
با استفاده از میکروسمنت نمای ساختمان ها را آماده میکنند. ترکیبات میکروسمنت نما متفاوت است و مقاومت بالایی در برابر فرسایش، نم و رطوبت دارد.
میکروسمنت کف نیز درصد الیاف پلیمیری و مواد پایه ای بتن متفاوتی دارد. این محصول در برابر وزن و فرسایش مقاوم میباشد.
میکروسمنت استخر به علت ارتباط مدام با آب باید در برابر رطوبت مقاوم و نفوذناپذیر باشد.
جنبهی دیگر استفاده از میکروسمنت، دیزاین و دکوراسیون داخل انواع ساختمانها است. یکی از ویژگیهای این محصول رنگ پذیری بالای آن میباشد که به زیبایی هرچه بیشتر بنا کمک میکند.
در ادامه به معرفی انواع میکروسمنت بر اساس نوع متریال میپرازیم
- میکروسمنت رنگی
- میکروسمنت ضد آب
- میکروسمنت مات
- میکروسمنت براق
- میکروسمنت دکوراتیو
- و …
مزایا و ویژگیهای میکروسمنت
موضوع بعدی که برای مخاطبین بسیار جذاب است، بررسی مزایا و ویژگی میکروسمنت است. به عبارت بهتر مخاطبین میخواهند بدانند چرا باید از متد میکروسمنت برای دیزاین و بازسازی بنای خود استفاده کنند. استفاده از میکروسمنت به نسبت سایر متدها مزیتهای بیشتری دارد که در این بخش به آنها اشاره میکنیم.
- یکی از دلایل اصلی پیشنهاد میکروسمنت به شما مخاطبین عزیز، مقاومت بالای این پوشش است. مقاومت بالا در طولانی مدت برای شما عزیزان صرفهی اقتصادی دارد. این متد رایج، شیک و مینیمال در برابر رطوبت، گرما، مواد شوینده و … مقاومت بالایی دارد.
- کاربرد گستردهی میکروسمنت، باعث شده تا در تقریبا تمامی قسمتهای یک بنا به کار برده شود. میکروسمنت برخلاف سایر پوششها سبک بوده و ضخامت آن 2-3 میلی متر است. بنابراین وزن زیادی به بنا اضافه نمیکند.
- همچنین این متد نیاز به تخریب پوشش قبلی خود ندارد. که این مورد بسیار در زمان اتمام پروژه، راحتی و مقرون به صرفه بودن بازسازی پروژه کمک میکند.
- رنگ پذیری بالا، بافت های مختلف، کاربرد گسترده و … از دیگر دلایلی است که هر فرد به کمک میکروسمنت میتواند بنای خود را شخصی سازی کند و طبق سلیقهی خود پروژه را تکمیل نماید.
- نصب آسان پوشش میکروسمنت در بازسازی و نوسازی بسیار مورد مهمی است. اما یک نکته، نصب آسان دلیل بر این نیست که کار را به دست تیمهای مبتدی یا غیر حرفهای بسپارید.
- ترکیبات این پوشش، سبب شده تا در پایان پروژه سطحی کاملا یکدست و فاقد شکاف را داشته باشید.
قیمت میکروسمنت
همانطور که میدانید قیمت نهایی یک پروژهی میکروسمنت به عوامل مختلفی بستگی دارد. عوامل تاثیر گذار در قیمت اجرای یک پروژه شامل:
- متراژ پروژه: مساحت و ابعاد پروژههای بزرگ طبیعتا هزینهی بیشتری به نسبت پروژههای کوچکتر دارد.
- نوع میکروسمنت مصرفی: اینکه از چه نوع میکروسمنتی و در کجا استفاده میشود قطعا در هزینهی نهایی تاثیر میگذارد. مثلا برای استخر، سرویس حمام و توالت و … باید از نوع میکروسمنت ضد آب استفاده شود. همچنین استفاده از میکروسمنت دکوراسیون در فضای داخلی امری رایج است اما اگر کارفرما بخواهد از میکروسمنت ضد آب استفاده کند مسلما هزینهی نهایی متفاوت خواهد بود.
- زمان شروع و پایان پروژه: میدانید که برنامه ریزی دقیق بخشی از کار تیم آرکام دیزاین است که پروژه را در زمان ذکر شده تحویل میدهد. اما اگر کارفرمایی بخواهد در زمان کمتری پروژه را تحویل بدهیم، نیروی کار بیشتری نیاز است. در نتیجه هزینهی نهایی نیز افزایش مییابد.
- پیچیدگی و سادگی طرحها: اگر طرفدار طرحهای شلوغ هستید باید تبریک بگویم! سلیقههای خاص و پیچیده هزینهی نهایی پروژههای میکروسمنت را افزایش میدهد. همچنین طرفداران طرحهای مینیمال و شیک هزینهی کمتری را پرداخت مینماید.
- کیفیت مواد مصرفی: مواد میکروسمنت درجههای مختلفی دارد که ما طبق مشاوره و تصمیم نهایی کارفرما از متریال با کیفیتهای مختلف استفاده میکنیم. در نتیجه هزینهی کار نهایی نیز متفاوت خواهد بود.
- مکان پروژه: مکان و منطقهی پروژه هزینهی حمل و نقل متفاوتی نیز دارد که در هزینهی نهایی تاثیر گذار خواهد بود.
تفاوت میکروسمنت و پتینه
در این بخش به صورت خلاصه به تفاوتهای میان میکروسمنت و پتینه میپردازیم. برای کسب اطلاعات کامل و دقیق از پتینه در مقالهی بعدی به بررسی آن خواهیم پرداخت. تفاوت میکروسمنت و پتینه شامل موارد زیر است.
- مواد اولیه و ترکیبات آنها
- نحوهی اجرا
- کاربرد متفاوت میکروسمنت و پتینه
- ظاهر و بافت متفاوت آنها
- میزان مقاومت متفاوت میان آن دو
- تفاوت قیمتی میان آنها
کاربردهای میکروسمنت
میکروسمنت یک پوشش با کاربردهای بسیار گسترده است. در زیر به چند نمونه از کاربرد آن اشاره خواهیم کرد.
- میکروسمنت برای تی وی وال/ پشت تلویزیون
- میکروسمنت حمام و دستشویی
- میکروسمنت حیاط
- میکروسمنت آشپزخانه
چند مورد از کاربرد های میکروسمنت که در قسمت بالا به آن اشاره شد، جزء محبوب ترین و پرطرفدارترین پروژههای میکروسمنت به حساب میآید.
نتیجهگیری
هدف ما در این مقاله آشنایی شما عزیزان با پوشش میکروسمنت بود که امروز جزء ترندهای دنیای معماری و طراحی دکوراسیون میباشد. دفتر معماری آرکام دیزاین به کمک تیم متخصص خود در زمینهی انواع خدمات معماری به ویژه میکروسمنت، پتینه و … فعالیت میکند. شما میتوانید با مراجعه به بخش گالری پروژهها تمامی نمونه کارهای مجموعه را مشاهده کنید و یا از طریق بخش تماس با ما، از خدمات بازدید و مشاورهی رایگان ما استفاده نمایید. لطفا نظرات خود را برای ما در قسمت دیدگاه ها به اشتراک بگذارید.