راهنمای کامل دکوراسیون منزل
قطعا اصطلاحاتی مانند دکوراسیون منزل، دیزاین خانه، طراحی دکوراسیون داخلی و… را در طول روز بسیار میشنوید. تکرار زیاد این کلمات نشان از اهمیت آن و علاقهمندی افراد به زندگی یا کار در ساختمانهای شیک و زیبا را نشان میدهد. زندگی در یک خانهی زیبا که حس آرامش و اعتماد به نفس را در ما ایجاد کند، کمترین نیاز هر انسانی در طول زندگی او به حساب میآید.
اما همانطور که میدانیم دیزاین یا بهتر بگویم دکوراسیون خانه یک فرآیند پر هزینه است که تنها بخشی از جامعه امکان اجرای صفر تا صدی آن را دارند. در این مقاله سعی داریم تا به صورت خلاصه اما کاربردی اطلاعات و برخی از تکنیکهای دیزاین را با شما به اشتراک بزاریم.
تعریف دکوراسیون منزل یا به عبارت دیگر طراحی داخلی خانه چیست؟
طراحی یا دیزاین داخلی خانه به معنی این است که تمام بخشهای 1 خانه را برای زیباتر شدن، افزایش فضای کاربردی، چیدمان و اجرای سبکی که منجر به آرامش بیشتر افراد میشود و … تغییر دهیم. این تغییرات میتواند از طریق بازی با رنگها، نورپردازی، استفادهی بجا از آکسسسوریها و … ایجاد میشود. این تغییرات در نتیجهی دو جنبه سلیقهی شخصی و سبکهای دیزاین است.
انواع سبک های دیزاین خانه
طراحی و دیزاین خانه یا دفتر کار میتواند انواع مختلفی داشته باشد. در ادامه ما تلاش کردیم با ارائه ی توضیحات به همراه عکس این سبکها را برای شما به صورت خلاصه توضیح دهیم. در صورت علاقهی شما به انواع سبکهای دیزاین خانه، در مقالات دیگر به صورت کامل به معرفی آنها میپردازیم.
سبک مدرن
همانطور که از تصویر پیداست در این سبک از رنگهای خنثی استفاده میشود. همچنین وسایل استفاده شده در نهایت سادگی قرار دارد و از پیچیدگی دور است. وسایل خریداری شده در این سبک بیشتر از جنس چوب و فلز و سنگ میباشد.
سبک مینیمالیستی
به تصویر این سبک دقت کنید! مسلما متوجه نکتهی آن هستید. سبک مدرن و مینیمال شباهت های زیادی بهم دارند اما تفاوت در این است که سبک مینیمال سادهتر از سبک مدرن است.
سبک صنعتی
سبک بعدی، سبک صنعتی است. سبکی که با سلیقهی شخصی من تضادهای زیادی دارد. استفاده از رنگهای خنثی تیره مثل طوسی، مشکی، وسایل خریداری شده از جنس فولاد، فلز، استفاده از دیوار آجری در فضای داخلی و … تمامی نماینگر عصر صنعتی زندگی بشری هستند.
سبک کلاسیک
دوستداران و طرفداران خانههای پر زرق و برق، شلوغ با رنگیهای طلایی، بژ، قهوهای ، قرمز، جزئیات زیاد، وسایل باکیفیت و شلوغ، وسایل تجملاتی و …این شما و این سبک کلاسیک. تمام موارد گفته شده به علاوهی پردههای سنگین و پارچههای طرح دار را میتوانید در تصویر ببنید.
سبک بوهو
اگر اهل رنگهای شاد و انرژی دهنده هستید و راحتی را به هرچیزی ترجیح میدهید، توصیهی ما به شما استفاده از یبک بوهو در خانه و محل کارتان است.
این سبک راحتی را از فرهنگهای مختلف جمع کرده و به اجرا گذاشته است. در این سبک استفاده از کوسنهای رنگی، پارچههای مختلف، گیاهان زیاد، مبلهای راحتی و …. به فراوانی دیده میشود. این سبک غیر رسمی است.
سبک اسکندیناوی
در بعضی از خانهها تنها رنگ به کار رفته سفید، خاکی و یا شیری است. مبلمان آنها ساده و پرده و پارچههای سبک و بدون طرح استفاده میشود. این سبک نیز مانند سبک مینیمالیست و مدرن است.
سبک روستیک
در سبک روستیک، استفاده از المانهای طبیعی مثل سنگ رایج است. وسایل غالبا دست ساز میباشد و برای ما یادآور فیلمهایی با محیط سرد و برف در یک جنگل انبود است. چوب خام نیز در این سبک به فراوانی استفاده میشود. رنگیهای غالب در این سبک قهوهای، سبز، خاکی و کرم میباشد. حتی تصویر نیز به ما حس خوب طبیعت را میدهد.
سبک معاصر
ترکیبی از سبک کلاسیک و مدرن که بر اساس نیازهای زندگی روزمره و ترند های هر دوره استفاده میشود. مبلمان و وسایل این سبک نیز ساده است و گاهی ممکن است از فرشهای طرح دار استفاده شود. فضای آزاد در این سبک وجود دارد و رنگهای این سبک رنگهای خنثی است.
سبک آرت دکو
یکی از سبکهای لوکس که در آن از اشکان هندسی به فراوانی استفاده میشود. جنس وسایل استفاده شده در این سبک نقره، چرم، مواد براق و .. است و رنگیهای غالب در این سبک، فیروزهای، طلایی، مشکی و … میباشد.
سبک ویکتوریایی
لوکس ترین سبک که از سبک کلاسیک نیز پر زرق و برق تر و با جرئیات تر است، سبک ویکتوریایی نام دارد.رنگیهای پر استفاده در این سبک قرمز، بنفش، سبز و … میباشد. فرشها و تابلوهای مجلل در این سبک جای دارد.
سبک مدیترانهای
این سبک یادآور ایتالیا، یونان، اسپانیا و … برای صاحب خانه است. رنگهای آفتابی در این سبک جا دارد و کاشیهای رنگی، دیوارهای سفید ودیزاین فضای باز به این سبک ویژگی خاصی میبخشد.