گالری ما

اطلاعات تماس

راهنمای جامع بازسازی ساختمان، هزینه‌ها، نمونه‌ها و ۵ نکته‌ی مهم

 

 

 

  • مقدمه
  • تعریف بازسازی و نوسازی، تفاوت آن‌ها
  • انواع بازسازی و نوسازی
  • چرا بازسازی و نوسازی ساختمان لازم است؟
  • هزینه‌‌ی نهایی هر پروژه
  • نکات مهمی که باید قبل از بازسازی و نوسازی بدانیم
  • چرا گروه معماری آرکام دیزاین
  • نتیجه‌گیری

مقدمه

ساختمان‌ها نیز مانند بدن انسان‌ها با گذشت زمان دچار فرسایش و پایین آمدن بهره‌وری می‌شود. در حوزه‌ی ساختمان، دو اصطلاح که به فراوانی شنیده می‌شود، بازسازی و نوسازی است. از این دو اصطلاح در زمانی که می‌خواهند فرسایش ساختمان را کند کنند و بهره‌وری آن را افزایش دهند استفاده می‌شود.

با گذشت چندین سال از ساخت هر ساختمان لازم است که برخی تغییرات در آن اجرا شود. این تغییرات می‌تواند سطحی و یا به صورت کاملا عمیق باشد. مسکن و نیاز به آن از ابتدایی‌ترین و مهم‌ترین خواسته‌های انسان‌ها به حساب می‌آید. خانه باید امن، شیک، زیبا و پر انرژی باشد. این ویژگی‌ها به کمک بازسازی و نوسازی پس از چندیدن سال گذشت از ساخت ساختمان حاصل می‌شود. در این مقاله به بررسی بازسازی و نوسازی از تمامی جنبه‌ها اشاره می‌کنیم.

تعریف کوتاه از بازسازی و نوسازی، تفاوت آن‌ها

اگر بخواهیم به صورت کوتاه و مختصر یک دیدگاه کلی نسبت به دو اصطلاح بازسازی و نوسازی پیدا کنیم، باید بگوییم که بازسازی تمام فعالیت‌هایی را شامل می‌شود که به زیبایی بیشتر یک بنا منجر می‌گردد. اما نوسازی فعالیت هایی عمیق‌تر است که بخش های آسیب دیده و خراب را با متریال و مواد مورد نیاز تعویض می‌کند.

مثلا رنگ زدن یک ساختمان بازسازی است اما تعویض لوله‌های قدیمی ساختمان به لوله‌های جدید بخشی از پروژه‌ی نوسازی به حساب می‌آید. همچنین باید بدانیم نوسازی به افزایش اصطحکام یک ساختمان منجر می‌شود.

انواع بازسازی و نوسازی

بازسازی و نوسازی دسته‌های متفاوتی دارد که ما در این بخش به صورت خلاصه انواع آن را به همراه مثال توضیح می‌دهیم.

انواع بازسازی

  • الف) ظاهری مانند اجرای تپینه یا میکروسمنت در فضای ساختمان
  • ب) ساختاری مانند جا به جا کردن بخش‌های یک ساختمان، اضافه کردن اتاق یا تغییر نقشه
  • ج) اصلاحاتی مانند تعویض سیستم های فنی ساختمان، هوشمند کردن بخش‌های لازم و…
  • د) بازسازی کلی مانند اجرای کلیه‌ی خدمات بازسازی در تمام بخش‌های پروژه

انواع نوسازی

  • الف) نوسازی داخلی مانند تغییر کلیه تجهزات سرویس بهداشتی یا آشپزخانه
  • ب) نوسازی خارجی مانند بررسی و تغییر نمای بیرونی ساختمان و انجام فعالیت‌هایی در محوطه‌ی پروژه
  • ج) نوسازی خدماتی مانند نصب پنل خورشیدی، ایجاد منبع آب و…
  • د) انرژی نوسازی مانند تغییر پنجره‌های ساده به پنجره‌های دوجداره و …

یک پروژه می‌تواند شامل تمامی خدمات یا چند خدمت از هر دو دسته باشد. گاهی متوجه خواهید شد و یا تیم معماری به شما پیشنهاد می‌دهند که هر بخش از ساختمان نیازمند هر دو دسته از خدمات است تا نتیجه‌ی نهایی آن بهتر شود.

چرا بازسازی و نوسازی ساختمان لازم است؟

همه‌ی ما می‌دانیم امروزه هر ملکی علاوه بر استفاده‌ی مسکونی، تجاری و … که از آن داریم، یک سرمایه گذاری و یک آینده نگری به حساب می‌آید. همچنین همه‌ی ما لایق سکونت، کار و … در ساختمان‌های زیبا و شیک هستیم. علاوه بر آن داشتن ساختمان ایمن و زیبا بخشی از مسئولیت شهروندی ما به حساب می‌آید.

بازسازی و نوسازی ساختمان، به بهبود وضعیت زیبایی داخل، نمای ساختمان و وجه‌ی شهری کمک می‌کند. از دیگر دلایل بازسازی و نوسازی رفع مشکلات فنی و آسیب‌زای ساختمان است که می‌تواند برای ما امنیت و آرامش خاطر را به همراه داشته باشد.

به کمک بازسازی و نوسازی فضاهای قابل استفاده در ساختمان را افزایش می‌دهیم تا مشکل کمبود فضا برطرف شود. تمامی موارد گفته شده در نهایت به یک نتیجه می‌رسد. این نتیجه‌ی نهایی، بالا رفتن ارزش ملک است، همان بعد سرمایه گذاری و آینده‌نگری که برای بسیاری از افراد الویت به حساب می‌آید.

هزینه‌ی پروژه‌های بازسازی و نوسازی

هزینه‌ی نهایی یک پروژه‌ی نوسازی و بازسازی به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله مواردی که تاثیر مستقیم در قیمت نهایی دارد، متراژ پروژه است. هر چه متراژ پروژه بیشتر باشد، متریال و مصالح بیشتری نیاز است. همچنین نیروی انسانی بیشتری نیاز داریم تا پروژه را با کیفیت و در مدت زمان کمتری به اتمام برسانیم.

یکی دیگر از موارد تاثیر گذار در هزینه‌ی نهایی پروژه، مقدار و کیفیت متریال اولیه و مصالح است. کیفیت متریال مصرفی هرچه بالاتر باشد مسلما هزینه‌ی نهایی کار نیز افزایش می‌یابد. تغییرات اگر جزئی باشد هزینه کمتر و هرچه تغییرات پروژه بیشتر باشد هزینه‌ی نهایی کار بیشتر می‌شود.

دستمزد پیمانکار نیز مورد دیگری است که در هزینه‌ی نهایی تاثیر گذار است. برای دانستن هزینه‌ی نهایی لازم است یک تیم متخصص به صورت حضوری از پروژه بازدید نمایند. برای هماهنگی روز و ساعت مشاوره‌ی حضوری و رایگان از بخش تماس با ما اقدام نمایید.

نکات مهمی که باید قبل از بازسازی و نوسازی بدانیم

  • نکته‌ی اول که کارفرمایان باید به آن دقت کنند، انتخاب یک تیم حرفه‌ای است. شما می‌توانید ایده‌ی مد نظر خود را در بخش پروژه‌ها و گالری آن تیم ببنید. از این طریق تا حد زیادی مطمئن می‌شوید که آیا تیم انتخابی امکان اجرای پروژه را دارد یا خیر؟
  • تیم انتخابی بهتر است با هماهنگی کارفرمای عزیز متریال مصرفی را انتخاب کنند و تمام مراحل را با فاکتور رسمی به اطلاع کارفرما برساند.
  • یکی از دغدغه‌های مهم کارفرمایان اتمام پروژه در تاریخ تعیین شده است. یک تیم حرفه‌ای باید بتواند تاریخ اتمام پروژه را به اطلاع کارفرما برساند. این دغدغه با کمک یک برنامه ریزی دقیق توسط تیم انتخابی برطرف می‌شود.
  • تیم معماری باید بتواند تمامی مجوزهای لازم را پیش از اجرای پروژه اخذ نماید.
  • و نکته‌ی آخر که حق یک کارفرما و وظیفه‌ی یک تیم حرفه‌ای است، برنامه ریزی دقیق در زمان و هزینه‌ها می‌باشد. اگر این برنامه ریزی به درستی انجام شود، از بروز هزینه‌های اضافی جلوگیری می‌کند

چرا گروه معماری آرکام دیزاین

دفتر معماری آرکام دیزاین مفتخر است که بیش از ۲۰۰ پروژه‌ی موفق را در کارنامه‌ی خود دارد. ما با اطلاع از نکات مهم سعی در رفع خواسته‌های کارفرمایان عزیز داریم. ما به شما یک برنامه‌ریزی دقیق با برآورد هزینه، تاریخ آغاز و پایان پروژه را متعهد می‌شویم.

نتیجه‌گیری

امیدوارم که مقاله‌ی نوشته شده به شما کمک کرده باشد که آگاهی کامل بتوانید برای بازسازی یا نوسازی ملک خود اقدام نمایید. مجموعه‌ی ما بازدید و مشاوره‌ی رایگان را برای شما در نظر گرفته است. تنها کافی است که از طریق بخش تماس با ما طبق روز و ساعت دلخواه زمان مشاوره را هماهنگ کنید.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *